Klantenservice

Veelgestelde vragen

Verzending en Bezorging

Binnen welke termijn wordt een bestelling verzonden? 

Bestellingen worden altijd uiterlijk binnen 2 werkdagen verzonden. Wij verzenden met PostNL. Je ontvangt ook altijd een track & trace in jouw mailbox, hiermee kun jij de bestelling gemakkelijk volgen. 

Mag ik zomaar mijn bestelling retouren? 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@drankspelkopen.nl. U ontvangt dan een retouradres. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen? 

Nadat je besteld hebt, kun je je bestelling eigenlijk niet meer kosteloos wijzigen en/of aanpassen. Wanneer wij jouw pakket nog niet hebben overgedragen bij PostNL vragen we je contact op te nemen met info@supertilt.nl. We zullen dan samen met jou kijken of het nog mogelijk is om een aanpassing aan je bestelling te doen!

Betaling

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug heb bij een retourzending? 

Retouren worden direct terugbetaald zodra het retourpakket bij ons ontvangen is. Onze betaalprovider zal vervolgens binnen twee werkdagen het bedrag overboeken naar jouw rekening.

Overig

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens? 

Supertilt.nl is een onderneming gelinkt aan de Drankspelkopen.nl V.O.F. Hieronder tref je de bedrijfsgegevens (Let op: Dit is niet het retouradres!)

Postadres: Blokweerweg 86
Postcode: 2954 BM
E-mail: info@supertilt.nl
BTW nummer: NL861622297B01
KVK nummer: 80299164

 Ik heb een andere vraag? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op! 

Wees voorzichtig & Drink met mate.

Contactformulier